Најновије

Твитер сукоб новинара

БЕОГРАД - На друштвеној мрежи Твитер повела се жустра расправа између главног и одговорног уредника Наших новина, Антонија Ковачевића и председника НУНСА Вукашина Обрадовића који је на крају оптужен од стране новинара Љубана Ковачевића да је управо разлог за то што је НУНС одбио апликацију за  његово чланство, сукоб интереса који наводно постоји код Обрадовића.
Твитер преписка Ковачевића и Обрадовића

Твитер преписка Ковачевића и Обрадовића

Подсећања ради,  Вукашин Обрадовић и Антоније Ковачевић јавно су се расправљали око емисије "Ћирилица" у којој је гост био Антоније те је према објављеним твитовима споменуо Обрадовића у тој емисији одакле је и настао сукоб између њих двојице. Љубан Коваћевић  је узвратио опаском да му је сада кристално јасно због чега је НУНС одбио да приступи асоцијацији те је Вукашин Обрадовић одговорио на твит да он лично не одбија нити прихвата нове а и старе чланове асоцијације и да сукоб између Антонија и њега нема никакве везе са тиме.
Прочитајте још:

Aпел студентима за прекид блокаде на филозофском факултету

Позвали смо Љубна да нам прокоментарише новонасталу ситуацију на Твитеру: - Заиста ми је жао што се челници једне медијске асоцијације која треба да служи медијима,  понашају као да је удружење њихово и што своје личне ставове које не смеју да пролонгирају лично, износе испред удружења.   Сматрам да Обрадовић он треба да поднесе оставку,  јер се као лице на одговорној функцији понаша непрофесионално, закључује Ковачевић. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА