Најновије

(ВИДЕО) Купила је ћерки играчку, а кад су је отворили уследио је шок!

ЊУЈОРК  - Жена је хтела да обрадује ћерку новом играчком, и купила јој је чаробни штапић веселих боја. Међутим, кад је скинула фолију са играчке, тамо није био једнорог, а ни вила! Оно што јесте унутра, шокираће вас.
Принтскрин

Принтскрин

Хтела је да обрадује своју ћерку и купила јој "принцезин штапић". Али, уместо задовољства, Никол Ален из Дејтона, из америчке државе Охајо, доживела је прави шок. На играчки коју је наменила својој маленој ћеркици, Николе је открила ужасавајућу налепницу – опседнуте девојчице како реже вене на позадини. Налепница није била цртеж већ делује поприлично реалистично, а уз њу иде и језив, зао смех. Никол је за америчке медије препричала како је њено дете након што је видело стравичну сличицу, брже боље вратила фолију на језиву налепницу.
Прочитајте још

(ВИДЕО) Ухваћена у превари: ‘Ово је Нина, супруга мог најбољег пријатеља’

Никол је одмах реаговала и тражила од продавнице да повуче морбидну играчку. Међутим, власник продавнице у којем је играчка купљена, Амар Мустафа, тврди како је Никол требало је да зна шта купује јер је назив те играчке био "зли штапић". И да је мајка била неопрезна и уместо, "принцезиног штапића", купила "зли штапић". Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА