Најновије

Полицији мање плате

БЕОГРАД - Министарство државне управе и локалне самоуправе саопштило је да ниједна категорија службеника у јавном сектору неће бити изузета од смањења плата, па ни полиција.
Полицији мање плате (Новиненовосадске.цом)

Полицији мање плате (Новиненовосадске.цом)

"Министарство чврсто стоји иза става да ниједна категорија службеника у јавном сектору неће бити изузета од смањења плата. Потпредседница владе Кори Удовички апсолутно ни у једном тренутку није најавила никакво повећање коефицијената зарада полицији или било којој другој категорији запослених као компензацију за смањење плата од 10 одсто", наводи се у саопштењу Министарства. Поводом навода у медијима да ће кроз повећање коефицијената зарада анулирати смањење плата у полицији, Министарство је навело да је полицији још летос један додатак на зараду, који су примали годинама уназад, претворен у део сталне зараде, и то у умањеном износу. "О том додатку говори се као да је компензација за садашње умањење од 10 одсто, а заправо због његовог смањења запосленима у полицији је у току 2014. године, зарада смањена за више од 10 одсто", наводи Министарство у саопштењу.
Прочитајте још:Хонг Конг: Демонстранти објавли да иду на ПекингОборен хеликоптер, прети сукоб Јерменије и Азербејџана!
Министарство је, такође, захвалило свим запосленима у Србији, а нарочито полицији, на разумевању да у овим тешким данима сви морамо да понесемо терет изградње државе која ће бити одржива и просперитетна. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА