Најновије

КАРЛЕУША ПОРУЧИЛА ШЕШЕЉУ: "Добро је што умиреш од рака"!

БЕОГРАД - Певачица Јелена Карлеуша коментарисала је изјаву председник СРС Војислава Шешеља да је и даље поносан што се радовао убиству српског премијера Зорана Ђинђића, који је убијен 12. марта 2003 године.
Јелена Карлеуша (фото: фејсбук)

Јелена Карлеуша (фото: фејсбук)

Карлеуша је написала да би на његову изјаву само додала да је добро што он умире од рака. - Шешељ поновио да је добро што су убили Ђинђића. На то само треба додати да је добро што Шешељ умире од рака, написала је певачица на свом Твитер налогу. Шешељ је на првој конференцији после повратка из Хага, која је одржана у четвртак, изјавио да се убиством Ђинђића Србија ослободила издајника и мафијаша и да је Ђинђић је тамна страна српске историје. - Када је убијен Ђинђић радовао сам се и био поносан на то, јер је тако српски народ ослобођен мафијаша и издајника. Зашто бих се сада због тога кајао, изјавио је лидер СРС.
Прочитајте још:

Кирил: Осећам се као код куће! Иринеј: Велики празник за Србију!

Албанци у паници: Србија започела специјални рат

Шешељ је на саслушању у Хашком трибуналу још 2003 године изјавио: "Ја сам се искрено обрадовао када сам чуо да је Ђинђић погинуо, да је мртав. Овде сам се обрадовао јер је Ђинђић велики издајник свог народа". Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА