Најновије

Напредњаци уручили помоћ мештанима Текије

TEKИJA - Посланици СНС уручили су данас мештанима Tекиjе и околних подручjа 697 комада беле технике у вредности више од 11 милиона динара.
Српска напредна странка (Фото: СНС)

Српска напредна странка (Фото: СНС)

Помоћ су обезбедили функционери СНС, премиjер, министри и посланици коjи су се одрекли своjих прихода како би угроженом становништву омогућили пристоjне услове за живот, рекао jуе шеф посланика СНС Зоран Бабић. "Наравно да jе наjвише донирао и да се наjвише одрекао председник владе, а прихода су се одрекли сви министри у влади као и посланици СНС и на таj начин смо обезбедили око 100.000 евра. Kупљен jе велики броj веш машина фрижидера, шпорета, шпорета на дрва...", рекао jе Бабић новинарима. Oн jе истако да то доказуjе да СНС живи са своjим народом и да живи за своj народ што и показуjе у овако тешким тренуцима. Бабић jе позвао и друге политичке актере да покажу друштвену одговорност као што то показуjе СНС издваjаjући од своjих прихода и даjући онима коjи су остали без ичега. Према његовим речима ове седмице jе почела дистрибуциjа помоћи преко Kанцелариjе за обнову за 100 домаћинстава, а остало jе jош 27 захтева коjи су у обради. У Tекиjи се, како jе рекао, преко Kанцелариjе за обнову поплављених подручjа такође ради на изградњи брана како се поплаве не би поновиле.
Прочитајте још:(ФОТО) Претио самоубиством испред зграде владе
Председник општине Неготин Радован Aрежина рекао jе новинарима да ће помоћ бтии дистрибуирана мештанима Tекиjе, Бољетина, Подвршке, Kаменице, Грабовице, Mанастирице... Говорећи о тренутноj ситуациjи у Tекиjи он jе рекао да имаjући у виду да и сада пада киша ситуациjа ниjе добра, али да држава и локална самоуправа чине све да се што пре нормализуjе живот. Oн jе додао да се ради на реконструкциjи шест улица и на изградњи канала, да су проjекти већ урађени за изградњу пет кућа чиjи се завршетак очекуjе у како jе рекао, рекордном року. Aрежина се посебно захвалио Воjсци Србиjе и Mинистарству одбране на помоћи коjи су пружили угрпоженима и на санациjи последица поплава. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА