Најновије

Јеремић: Спољна политика је на танкој жици

БЕОГРАД - Председник Центра за међународну сарадњу и одрживи развој (ЦИРСД) и бивши шеф српске дипломатије Вук Јеремић, оценио је данас да је по питању спољне политике влада поставила "танку жицу" по којој није једноставно ходати.
Вук Јеремић (Принтскрин: Б92)

Вук Јеремић (Принтскрин: Б92)

"Оно како је наша влада у овом тренутку одлучила да се постави - то је танка жица, високо постављена, и није једноставно ходати по тој танкој жици", рекао је Јеремић за Б 92. "Чињеница да ћемо имати председавање ОЕБС значи да ће на ту жицу бити усмерени многи светски рефлектори. Мислим да није било погрешно ту жицу тако поставити и изабрати да се хода по тој жици", нагласио је Јеремић. Али као што је и председавање ОЕБС огромна прилика где можемо на јако добар начин, да се покажемо, исто тако, навео је он, "са те жице можете да паднете, то се може испоставити као фијаско и ја се надам да се то неће догодити".
Прочитајте још:Шешељ честитао годишњицу „ослобађања Вуковара од усташке паравојске“Расправа у парламенту: Ко је патуљак и ко је фалсификовао диплому?
На питање да ли Србија мора наредних дана, имајући у виду предстојећу посету комесара ЕУ Јоханеса Хана, да одлучи да уведе санкције Русији, Јеремић каже да сумња у то, јер се "јако ретко дешава у међународним односима да нешто морате да одлучите у наредних неколико дана". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА