Најновије

Шешељ честитао годишњицу "ослобађања Вуковара од усташке паравојске"

На страницама Српске радикалне странке освануло је писмо које је потписао Војислав Шешељ којег је Хашки суд пустио на слободу уочи годишњице пада Вуковара послато је хрватским медијима. Шешељ  честита ослобођење српског Вуковара од усташких паравојних јединица. На данашњи дан пре 23 године српске четници су, након тромесечних јуначких борби, ослободили Вуковар од усташких паравојних јединица.
Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Шешељ (Фото: ЈуТјуб)

Српски Вуковар био је први ослобођени српски град, који је, без борбе, уз помоћ режима у Београду, предат усташкој хрватској држави. Др. Војислав Шешељ и његова Српска радикална странка никада се неће одрећи ни једног педља српске државе и учиниће све да Република Српска Крајина и српски Вуковар поново буду у саставу Велике Србије', стоји у писму које је послала Шешељева странка.  
Прочитајте још:ЕУ кочи преговоре ако Србија не уведе санкције Русији?ДАЧИЋ: Реформама до ЕУ!
Хашки суд је пустио на Шешеља привремену слободу због лошег здравственог стања и без пресуде након 11 и пол година притвора под оптужбом за ратне злочине у БиХ и Хрватској, те протјеривање несрпског становништва с подручја БиХ и Војводине. Извор: Тпортал

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА