Најновије

Немачки парламентарци против НАТО - желе сарадњу са Русијом!

НЕМАЧКА - Посланик немачке парламентарне партије "Ди Линке" и члан Комисије за иностране послове Бундестага, Волфганг Герке, изјавио је да је једини кривац за данашњу ситуацију у Украјини политика НАТО алијансе.
Волфганг Герке (Фото: Akademie Bayern)

Волфганг Герке (Фото: Akademie Bayern)

"Ми се снажно залажемо за што боље односе и сарадњу Немачке и Русије. Историја нам је показала да уколико желимо добру атмосферу и стање у Европи, то је могуће једино урадити са Русијом." - каже Герке. "Русију смо изиграли по многим питањима, а најважније је то што смо упркос обећањима наставили приближавање руским границама. Једини кривац за данашње стање у Украјини је политика НАТО алијансе." - каже он и додаје да се "при томе лажно за све окривљују грађани Украјине".
Прочитајте још:Лавров: Кери ми рекао да не обраћам пажњу шта Обама прича!
Делегација ове немачке партије је допутовала иначе јуче у Ростовску област у циљу стварања нових веза са руским политичарима и странкама, а Герке је јавно у више наврата истакао да ће се његова партија свом снагом борити против антируских санкција Европске Уније. Герке оцењује да су санкције против Русије директна штета за економију Немачке. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА