Најновије

Девојчица oд 13 година признала да је спавала са 50 мушкараца!

ЛОНДОН - Полиција у Блекурну у Енглеској је пре неколико дана привела  тринаестогодишњу девојчицу која је побегла од куће.
Илустрација (Фото;Лаванскадолина.инфо)

Илустрација (Фото;Лаванскадолина.инфо)

На испитивању су на површину испливала шокантна сазнања, девојчица је открила да је спавала са чак 50 мушкараца и да не жели да се врати кући јер је тамо чека пакао. Након признања о великом броју сексуалних партнера, девојчица је изнела још шокантне вести. -  Да ли бисте се ви вратили кући где вас чека мајка која ће одмах почети да виче и која ће вас вероватно ошамарити. Третирају ме као го***,  желим да повредим себе и стално размишљам о самоубиству- рекла је девојчица у снимку који преноси "Скај њуз" . На питање да ли би се заиста убила, девојчица је рекла да би то могла да учини одмах по изласку из станице.Њене изјаве појачале су сумње да се у овом делу Енглеске девојчице изложене сексуалном искоришћавању, иза којег у највећем броју случајева стоје организоване групе емиграната из Азије.
Прочитајте још:

Један од најмоћнијих светских банкара заказао секс са незнанцем и ево шта му се десило!

Ротер и Рошдејл само су неки до градова где су отривене банде које су годинама сексуално искориштавале девојке и двојчице иако су за то знали сви, укључујући  и локалну полицију. Извор: Блицжена.рс

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА