Најновије

Kад су се мушкарци облачили као мушкарци: Погледајте ову колекцију!

Мода се са годинама мења, све је више одевних предмета које носе и мушкарци и жене. "Стара гарда" не гледа благонаклoно на ово брисање модних граница између полова. Међутим, ово није текст о садашњој моди већ о времену када су се мушкарци облачили као мушкарци, а жене као жене.
Детаља са снимања емисије "Досије" (Фото: Дизел маниа)

Детаља са снимања емисије "Досије" (Фото: Дизел маниа)

Фејсбук страница "Дизел маниа" окупља поштоваоце 90-их. Администратори ове странице похвалили су се навећом колекцијом тренерки из тог периода. Како Правда сазнаје, гардероба из времена 90-их је све траженија код данашње омладине са нормалним нивоом тестостерона које не задовољавају нови унисекс трендови. То је показао и недавно одржани фестивал 90-их у београдаској "Арени" који је окупио позамашан број "неодизелаша". Такође, власници оваквих колекција све су траженији од стране разних продукција како би изнајмили своју гардеробу за снимање филмова, серија и емисија. Мода се временом мења, али неки трендови се враћају. Остаје да се види да ли ће дизелаши поново загосподарити српским улицама.
Прочитајте још: (ФОТО) Полицајци се уче на Аркановом пиштољуПУЛС АСФАЛТА: Погледајте комплетну архиву света криминала у Србији
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА