Најновије

Није успео као уметник за живота, данас се Хитлерова слика продаје за 50.000 евра!

БЕРЛИН- Акварел који потписује Адолф Хитлер наћи ће се предстојећег викенда на аукцији у Минхену, а очекује се да ће 100 година старо дело из Старе минхенске градске куће достићи цену од најмање 50.000 евра, преноси АП.
Хитлер (википедија)

Хитлер (википедија)

Аукцијска кућа Нуремберг Вајдлер саопштила је да је то то једна од око 2.000 слика Адолфа Хитлера и сматрају да је настала око 1914. године, у време када се борио да заради за живот као уметник, што је било две деценије пре него што је постао нацистички диктатор. Према речима директорка аукцијске куће Кетрин Вајдлер то је привукло заинтересоване из целог света. Акварел су продале сестре чији деда га је купио 1916. године. Слика је димензија 28 пута 22 цантиметара и названа је "Стара Градска кућа", а укључује и оригинални рачин и писмо од Хитлеровог ађутанта Алберта Бормана, брата Хитлеровог приватног секретара Мартина Бормана.
Прочитајте још:„Планински покрет“ у „Шумадији“(ТРЕЈЛЕР) „Miss Julie“ – нови филм Колин Фарела
Почетна цена слике је 4.500 евра, а Вајдлер, чија је аукцијска кућа већ продала неколико Хитлерових дела очекује да ће цена ићи до 50.000 евра, али се не би изненадили када би било и двоструко више. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА