Најновије

СКАНДАЛ У СКУПШТИНИ: Умало се потукли Зоран Бабић и Јанко Веселиновић!

БЕОГРАД - Зоран Бабић, шеф посланичке групе СНС у Скупштини Србије, и Јанко Веселиновић, посланик СДС, умало су се потукли јуче у Скупштини Србије!
Скупштина Србије(Фото: ЈуТјуб)

Скупштина Србије(Фото: ЈуТјуб)

Током скупштинске расправе, Веселиновић је говорио о штрајку адвоката, раду правосуђа, слободи медија, а према речима нашег извора из Скупштине, Тадићева узданица је наступала жестоко, те говорио све што му је на души. Сукобио се са Бабићем због поменутих тема, али је сукоб врло брзо склизнуо на приватни терен, што је довело до непријатности. - Бабићу је пукао филм, па је рекао да посланици треба да раде алко-текст, те да би резултати тих тестова знатно смањили број оних који би седели у сали. На то му је Веселиновић рекао да има снимак на коме се види он, мртав пијан, у кафани у Нишу, приликом једне прославе. Чим је Веселиновић то рекао, Бабић је кренуо ка њему - каже извор нашег листа и додаје: - Залетео се према њему, и стао испред клупа где су седели он и Марко Ђуришић и почео да маше рукама. Било је непријатно, сви смо чекали кад ће Бабићу да одлети рука. Седница је прекинута, а председавајући Скупштини Верољуб Арсић одредио је паузу од пет минута. - Бабић и Веселиновић су наставили са провокацијама. Јанко је рекао Бабићу: „Како те није срамота? Који алко-текст, па ја не пијем?“ По повратку у салу, наводи извор, страсти су се смириле и настављена је седница. Прочитајте још:

ШЕШЕЉ: Ми смо типична колонија у којој свако може да ради шта пожели

Измирили се напредњаци и Трећа Србија

Бабић каже да га је Веселиновић прозивао за кафану, те питао које пиће воли, што га је испровоцирало да реагује позивањем да сви ураде алко-текст. - Ја сам спреман да идем, али бојим се, ако оде цео ДС и СДС, да ће у сали бити празан део где је опозиција - додаје Бабић. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА