Најновије

Видовњак предвидео да ће авион да се сруши!

САО ПАОЛО - Бразилска авиокомпанија ТАМ одлучила је да промени број лета једног свог авиона јер је један видовњак предвидео да ће се авион срушити одмах по полетању, преносе данас бразилски медији.
Илустрација фото: nycaviation.com

Илустрација фото: nycaviation.com

Веома познат у Бразилу, видовњак Жуселино Нобрега да Луш побринуо се да своја предвиђања буду сачувана код нотара. Према његовим речима, авион лета ЈЈ3720 предвиђен у среду, 26 новембра у 10.30 (ГМТ) на релацији Сао Пауло-Бразилија имаће проблема с турбинама и срушиће се на једну зграду у главној авенији Сао Паула, одмах по полетању. Компанија, која је због тога променила број лета на ЈЈ4732, навела је да је безбедност путника приоритет због чега је, како је навела, озбиљно узела у обзир упозорење видовњака. Регионална служба безбедности ваздушног саопбраћаја као и пилоти скренули су пажњу компанији да авиони никада не надлећу главну авенију Сао Паула при полетању.
Прочитајте још:

Џихадисти погубили 25 особа из сунитског племена

Медији наводе да је видовњак то предвидео још 2005. године и да је наводно такође предвидео погибију британске принцезе Дајане 1997. године и смрт бразилског председничког кандидата Едуарда Кампоса прошлог августа. Међутим, Нобрега да Луш није погодио исход председничких резултата 2006. године и рекао је да ће вакцина против сиде сигурно бити откривена 2008. године. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА