Најновије

Марин Ле Пен: Европске банке нам нису дале кредит због наше политике

ПАРИЗ - Марин Ле Пен, лидер Националног фронта, странке која постаје све популарнија у Француској, изјавила је да одбијање европских банака да одобре кредит њеној странци има политичку позадину.
Марин Ле Пен (Фото: ЈуТјуб)

Марин Ле Пен (Фото: ЈуТјуб)

Вест о томе да је њена странка добила кредит од једне руске банке је одјекнула и европским и светским медијима, а она је тим поводом дала објашњење. "Узели смо кредит од руске банке, јер нам европске банке нису дале. А то има политичку позадину. Ми смо одавно на проруској линији политички и када би нам америчке банке дале кредит, наша политика не би била промењена. Из тог разлога истог нам нису дале кредит ни европске банке. Они не желе да финансирају ултраконзервативне странке." - објашњава Ле Пенова. "Само узимање кредита од чешко-руске банке је било решено веома брзо и уговор је већ потписан. Ми смо потпуно задовољни сарадњом." - каже Марин Ле Пен.
Прочитајте још:Министарство одбране РФ забранило војницима коришћење Епл (Apple) уређаја
Она је истакла да је процес узимања кредита био потпуно транспарентан и да су сви управни органи странке били укључени у тај посао. "Национални фронт" је најавио да ће 28. новембра ове године објавити комплетан финансијски извештај. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА