Најновије

Воћна плазма торта (брзо и укусно)

Фантастичан укус плазме са киселкастим укусом вишања...
Фото: coolinarika.com

Фото: coolinarika.com

Састојци: - слатка павлака 1л - млевени шећер 500 г - млевена плазма 500 г - кисела павлака 400 г - вишње 500 г - шлаг 300 г
Прочитајте још:Италијанска гастрономија за вегетаријанце: бела пица са печуркамаНаправите брзу Шварцвалд торту која се не пече
Припрема: Умутити 1 литар слатке павлаке. Претходно је држати у фрижидеру најмање 2 сата, да би се боље умутила. Додати 500 гр. шећера у праху, а затим киселу павлаку, све добро умутити и сјединити. Добијену количину смесе поделити на 2 једнака дела. У први део додати 500 грама млевеног плазма кекса (може бити и друга врста млевеног кекса али је далеко укусније са плазмом) и оставити да одстоји да кекс омекша. У други део додати 500 грама вишања ( може и неког другог воћа по избору). На крају, на тацну развити прво део са кексом па на њега нанети део са вишњама. Преко тога шлаг... Извор: coolinarika.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА