Најновије

ЈЕЗИВО: Силовало је седам мушкараца, а њен дечко им говорио шта да јој раде!

САД - Братство колеџа у Вирџинији Фи Капа Пси (Phi Kappa Psi) извршило је монструозан злочин силујући девојку и то ни мање ни више него по упутствима њеног "дечка", а о свему пише утицајни амерички часопис "Ролинг Стоун".
Силовање (Фото: emirates247.com)

Силовање (Фото: emirates247.com)

Наиме, седам припадника овог "братства" је силовало девојку док им је њен дечко говорио шта да јој раде. Брутално иживљавање над несрећном девојком је трајало пуна три сата. Она је била позвана на журку, а затим је љубазно позвана од стране свог дечка у једну собу на спрату, где је хорор и почео, пише Ролинг Стоун. "Дечко ме звао у собу у којој је тише да би могли да на миру разговарамо." - прича жртва за амерички часопис. Оно што је монструозно је то да је ово братство толико утицајно да пријављивање полицији није дало никакве резултате и нико није отишао у затвор због тога, а чак ни декан овог факултета у Вирџинији није адекватно реаговао нити је спровео истрагу међу студентима, јер је и сам члан овог братства. Цео догађај је остао прича на нивоу мита и толико је пута препричана да се више и не зна да ли је истина. Жртва која се зове Џеки је испричала међутим све утицајном америчком часопису, а да ли ће ово одвратно злодело бити кажњено остаје да се види. Она каже да је изгубила свест после тросатног мучења, а врхунац је био када су јој гурнули пивску флашу у вагину.
Прочитајте још:Карлеуша – жртва канибализма!
Само један од студената је одбио да је силује, док су га остали присутни мушкарци називали "пич#ицом", прича Џеки у својој исповести за Ролинг Стоун. Она се пробудила сва крвава и сама у соби, а крварење је изазвано бруталним гурањем пивске флаше у њену вагину. Извор: Правда  

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА