Најновије

ПОЛИЦАЈАЦ КОЈИ ЈЕ УБИО ЦРНЦА ТИНЕЈЏЕРА: "Не кајем се, личио ми је на демона"!

ФЕРГУСОН - Полицијски службеник из Фергусона Дарен Вилсон казао је у ексклузивном интервјуу за АБЦ Њуз како не би ништа урадио другачије да спречи убиство тинејџера црнца Мајкла Брауна. Изјавио је како је његова савест чиста јер је свој посао обавио исправно!
Дарен Вилсон (Фејсбук)

Дарен Вилсон (Фејсбук)

Полицајац Вилсон је у понедељак ослобођен оптужби за убиство 18-годишњег момка те је одлучио прекинути ћутање. Казао је како наводи сведока да је Браун држао руке подигнуте у ваздуху нису тачни. - Извадио сам пиштољ и усмерио га према њему и рекао 'Повуци се или ћу пуцати'. Ухватио је врх мог пиштоља и рекао 'Превелика си п**** да пуцаш у мене'. Тада сам осетио како ми покушава отети пиштољ, окренути моју руку да дође до окидача. Покушао ме упуцати мојим пиштољем", рекао је Вилсон, истичући како је Браун био снажан мушкарац који га је желео убити. У интервјуу је Вилсон казао како је Браун изгледао попут демона током њихове свађе. На суду у Фергусону саслушано је 60 сведока чија су сведочења трајала 70 сати. Порота је одлучила да Вилсон није починио злочин. Форензичари су приказали како је полицајац Вилсон испалио 12 метака у тинејџера, али се претпоставља да је полицајац тако реаговао у борби да се одбрани.
Прочитајте још:

Командант НАТО допутовао у Украјину!

Министарство правосуђа САД-а води одвојену истрагу о нарушавању грађанских права, што би могло резултирати федералном тужбом против полицајца Вилсона. Извор: Бошњак.кс.цом

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА