Најновије

Херман ван Ромпеј: Ако ЕУ напусти Француска, нестаће и ЕУ!

БРИСЕЛ - Европска Унија ће преживети, уколико нас Велика Британија напусти, али неће уколико Француска учинити исто, рекао је Херман вам Ромпеј, председник Савета Европе, пише британски Телеграф.
Херман ван Ромпеј (Фото: ewea.org)

Херман ван Ромпеј (Фото: ewea.org)

"Излазак Велике Британије ће значити рањавање ЕУ, али уколико Француска прекине своје чланство, ЕУ ће нестати. Без Француске, европска идеја не постоји, европска идеја ће умрети." - каже европски званичник за британски Телеграф. Ван Ромпеј је рекао да о изласку Велике Британије из ЕУ треба да одлуче искључиво Британци.
Прочитајте још:(ФОТО) Украјински батаљон „АЗОВ“ велича НАТО и Адолфа Хитлера
Дејвид Камерон, премијер Велике Британије, најавио је да ће 2017. године спровести референдум о изласку Велике Британије из Европске Уније. У Француској је све јача политика која заступа анти-ЕУ ставове, а економске прилике и прогнозе нимало не иду на руку Европској Унији. Популарност француске политичарке Марин Ле Пен је све већа, а њена странка "Национални фронт" заступа ултра-конзервативне ставове и директно је за излазак Француске из Европске Уније. Незадовољство европских народа кулминира и десница постаје мејнстрим, што су показали и последњи избори за европски парламент. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА