Најновије

Камерон: Или имиграциона реформа или напуштамо Европску Унију!

ЛОНДОН - Дејвид Камерон, премијер Велике Британије, рекао је да ће Велика Британија напустити ЕУ уколико Брисел не спроведе имиграционе реформе.
Камерон: Доста је имиграната! (Фото: ЈуТјуб)

Камерон: Доста је имиграната! (Фото: ЈуТјуб)

Он захтева такве реформе које ће ограничити прилив имиграната у његову земљу. "Имиграција је потребна у циљу што успешније економије Велике Британије, ту се слажемо, али исто тако је потребно контролисати ту исту имиграцију." - каже Камерон. Он је већ раније најавио да ће 2017. године одржати референдум о изласку В.Британије из Европске Уније. Камерон је истакао да су две главне негативне последице великог прилива имиграната повећани друштвени расходи и нестабилан здравствени систем. "Уколико Европска Унија не буде хтела да усвоји наше захтеве и спроведе имиграционе реформе, ми ћемо напустити ЕУ. Исто тако, ја сам уверен да уз мало добре воље и заједничког разумевања можемо постићи успех." - рекао је Камерон и позвао званичнике ЕУ да приступе заједничком деловању на пољу спровођења имиграционих реформи.
Прочитајте још:ПУКЛИ: ЕУ паре за науку троши на сузбијање незапослености
Од 2004. године ЕУ је примила 13 нових земаља из Централне и Источне Европе. Стотине хиљада Бугара, Румуна, Пољака и других су дошли у В.Британију, што је проузроковало да велики број Британаца остане без посла и задовољство међу Британцима је огромно. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА