Најновије

Мирославу Илићу супруга рекла да је го.но!

БЕОГРАД -Наш познати певач Мирослав Илић открио је прве реакције своје жене, али и обичних пролазника на његову улогу члана жирија у популарном такмичењу.
Фото: ЈуТјуб

Фото: ЈуТјуб

- Ви добро знате колико сам годинама причао, понављао, упозоравао, молио колеге да се узму у памет. Годинама нисам мењао приступ, све за добробит свих нас и у корист заната. Не могу, брате, више! Признајем да сам се уморио. Ако није вредело све то што сам до сада причао, онда до врага! Значи да немам подршку да се нешто промени, поправи, покрене. Видим ја и даље све добро, имам своје мишљење, ставове, али доста ми је. Гледам своја посла, трчим својом стазом и пазим на своју кондицију - искрен је Мирослав, откривши и шта му је супруга рекла када јој је саопштио да ће бити члан жирија. Дошао кући и казао јој да учествујем у Пинковим звездама, а она ми је рекла: Е, баш си го*но! Свашта је још рекла. Али, како одмиче која субота има све мање примедби. Плаши се да нешто не забрљам. А, ако она после емисије каже: Добри сте, добри сте то је равно чуду. Од тога нема већег признања на свету. Гордана је оштра као бритка сабља - каже певач и говори и како реагују обични људи на улици.
Прочитајте још:

(ФОТО) Овако Харис Џиновић изгледа без шешира!

- Има разних коментара. Највише волим пијацу, јер су тамо добродушни људи који гледају како да преживе. Причамо о томе шта је и како родило, какве су цене... Причамо о ономе што их мучи, а ја њихову муку добро знам јер је моја крв сељачка. А на улици, по радњама у које улазим људи ме свакако гледају. Мене највише забављају они који погледом кажу да нисам њихов фаворит. Па, само магарац себи може да уврти у главу да га сви воле, а ја не спадам у ту врсту магараца. Региструјем те који ме не воле, али не реагујем - открио је Мирослав. Извор: Ало

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА