Најновије

Чеда Јовановић изгубио литар крви, прети опасност од инфекције

Лидер ЛДП Чедомир Јовановић пуштен је из болнице на кућно лечење, али како сазнаје “Блиц”, не осећа се нимало добро пошто је изгубио чак литар крви.
Изгубио литар крви (Фото: Твитер)

Изгубио литар крви (Фото: Твитер)

Јовановић је свих ових година напрезао организам до крајњих граница, бавећи се екстремним спортовима, планинарењем, роњењем, скијањем, због како је једном рекао, “потребом за адреналином”, па му се то ових дана врло непријатно и враћа. Вишегодишњи проблеми са десним коленом изазвали су преоптерећење левог, због чега је три пута оперисан, а само прошле седмице два пута. После друге операције обављене у петак увече, Јовановић је у суботу пуштен кући, али је, како каже саговорник “Блица” из најближег окружења лидера ЛДП, врло малаксао с обзиром на то да је изгубио велику количину крви. Пре пет дана је имао унутрашње крварење, због чега је хитно оперисан. Поново је у питању лево колено. Међутим, његово стање се искомпликовало дан касније, па је обављена још једна операција. Тада је крварење било заустављено, али је изгубио око литар крви - прича извор “Блица”.
Прочитајте још: Дарко Младић: Нешто чудно се дешава у Трибуналу, још два српска официра имају рак!
Јовановић је после операције смештен на интензивну негу Института на Бањици, а затим отпуштен на кућно лечење. Данас има контролу и конзилијум да се види у каквом је стању. Прима јаке антибиотике пошто сада постоји опасност од инфекције, јер су наредних 48 сати од операције најризичнији - прича наш извор. Чедомиру Јовановићу је нога и даље у протези и речено му је да мора да се одмара, због чега је седница Главног одбора ЛДП, која је требало да се одржи јуче, померена за следећу недељу. Јовановић је претходно чак пет пута оперисао десно колено, а разлог је дугогодишње бављење разним екстремним спортовима. Операцију је имао и на летовању ове године, када је на острву Миконос пао са мотора. Планинарске авантуре Међу његовим авантурама је освајање К2, који је други највиши планински врх на свету. Освојио је и Монблан, највиши врх Алпа, а пео се и на Аконкагву, врх висок скоро 7.000 метара. Са групом од десетак скијаша био је и у експедицији на планини Каракорум (Пакистан), одакле се спуштао сноубордом. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА