Најновије

Годинама властитој деци пуштао порниће и задовољавао се пред њима

Иза решетака је завршио 35-годишњак који је годинама своје двоје деце излагао порнографском садржају приказујући им филмове и фотографије експлицитног сексуалног садржаја.
Педофилија (Фото: survincity.com)

Педофилија (Фото: survincity.com)

Трајало је то три и по године, од  2010. до  2014. године, а сада се случај расплео те је тужитељство против монструозног оца отворило истрагу, пише Нови лист. На терет му се, каlо произлази из саопштења  Жупанијског државног суда  у Вараждину, ставља полно злостављање деце и то њиховим упознавањем с порнографијом, те искоришћавањем за порнографију.
Прочитајте још: После мирног изборног дана, опет сукоби у Доњецку
Судија  истраге Жупанијског суда у Вараждину је усвојила предлог државног адвоката и одредила истражни затвор против окривљеника због опасности од утицања на сведоке током истраге и због опасности од понављања казнених дела, потврдио је гласноговорник вараждинског тужитељства Дарко Галић. Како су у овом случају жртве деца више детаља о начину на којих их је отац злостављао није познато. Ипак, из кругова блиских истрази сазнаје се да нису била у непримереним сексуалним контактима с њим, будући да би због тога и оптужбе на његов рачун биле теже. Извор: Данас.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА