Најновије

Бајтовић председник социјалиста за Војводину

НОВИ САД - Досадашњи лидер војвођанских социјалиста Душан Бајатовић поново је данас изабран за новог председника тог одбора на Деветом конгресу Покрајинског одбора СПС-а за Војводину у Новом Саду.
Душан Бајатовић (Медија центар)

Душан Бајатовић (Медија центар)

По окончању Конгреса одржана је и прва седница новог сазива Покрајинског одбора СПС-а за Војводину на којој је изабрано руководство тог одбора, односно потпредседници и Извршни одбор. За потпредседнике војвођанских социјалиста, на предлог Душана Бајатовића, ижабрани су Радислав Стриковић, Горан Радић, Ливија Гавриловић, Марко Ровчанин, Сретен Јовановић и Тамара Загорац Мештер. За секретара извршног одбора изабран је Иван Ђоковић, а изабрано је и 27 чланова новог Извршног одбора Покрајинског одбора СПС-а. На данашњем Конгресу одлучено је и да се повећа број чланова покрајинског одбора, тако да их је сада 95, док их је у претходном сазиву било 20 мање.
Прочитајте још:Eво шта Шешељ мисли о Дверима
Конгресу покрајинског опдбора СПС-а, који је одржан под слоганом "Реч је о будућности", присуствовали су заменик председника СПС-а Жарко Обрадовић, потпредсеници те странке Бранко Ружић и Александар Антић, као и представници странака које су коалициони партмери СПС-а на републичком нивоу и у великом броју лоакалних заједница, Српске напредне странке и Јединствене Србије. Напредњаке је представљао члан Председништа и председник Градског Одбора Новог Сада и градоначелник Новог Сада Милош Вучевић док је у име Јединствене Србије гост на Конгресу био председник Покрајинског одбора те партије и заменик председника Срђан Кружевић. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА