Најновије

САМ МУ ПРЕСУДИО: Скувао вечеру силоватељу своје ћерке (14), па му спржио гениталије!

ЊУ ДЕЛХИ - Џамил Гупта (36) угостио је комшију Омкара Синга (45), а онда му је до смрти пржио гениталије да би га казнио за то што му је силовао ћерку (14).
Силовање (Фото: archive.indianexpress.com)

Силовање (Фото: archive.indianexpress.com)

Злочин се догодио у суботу, кад је Гупта позвао Синга на вечеру у своју кућу. После вечере га је давио док га није онесвестио, а онда га је везао и усијао кљешта. Кад се Синг пробудио, почео је да га мучи. "Пржио сам његове гениталије једном, он је вирштао. Када сам то поновио, задрхтао је. А трећи пут се више није померао. Био је мртав. Нисам желео да га убијем", испричао је Гупта полицајцима.
Прочитајте још: АФЕРА СЕКС-СНИМЦИ: Прво падају макрои, водитељке и певачице!
Полицајци су потврдили да су у дворишту Гуптине куће пронашли леш наводног силоватеља са модрицама на врату од дављења и да су му гениталије биле потпуно спржене. Гупта је казао да му је Синг, иначе добављач лекова, силовао ћерку пре два месеца раније, док је он радио у својој продавници. Девојчица је била сама и није могла да се одбрани, али Гупта није пријавио силовање полицији јер се плашио да ће комшије и породица кривити њу. Осим тога, Синг се хвалио да има дебеле везе у полицији и да не би одговарао ни за какав злочин. Иначе, лекари су установили да је девојчица затруднела током силовања. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА