Најновије

Песков: Без састанка са Обамом!

МОСКВА – Званичан сусрет руског председника Владимира Путина и председника САД Барака Обаме на Азијско-пацифичком или самиту Г20 наредне седмице није планиран, али није искључено да би до састанка могло да дође на маргинама самита, рекао је данас портпарол Кремља Дмитриј Песков.
Дмитри Песков (Фото: ЈуТјуб)

Дмитри Песков (Фото: ЈуТјуб)

„Билатерални састанци нису у плану”, рекао је он, пренео је Итар тасс. Али, како је додао, „на маргинама тако великих догађаја одвијају се врло интензивни контакти због чега се не може искључити могућност таквог састанка”. Јуче је и један амерички званичник који је обавестио новинаре о Обамином путу, рекао је да није предвиђено да се одржи званичан састанак Обаме и Путина, али да постоје велике шансе да они нађу времена и неформално попричају на састанку АПЕЦ-а, пренео је Ројтерс..
Прочитајте још:Хејгел: Русија је могућ војни противник САД
Обама и Путин који су заоштрили однос због руске улоге у украјинској кризи и руске подршке сиријском председнику Башару ал-Асаду, учествоваће на Азијско-пацифичком самиту у Пекингу и састанку Г20 у Бризбејну, подсетила је британска агенција. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА