Најновије

Прешли код Палме: 17 одбора ДСС-а прешло у ЈС

БEOГРAД - Чланови око 17 градских и општинских одбора Демократске странке Србиjе прешли су у Jединствену Србиjу, изjавио jе данас председник JС Драган Mарковић.
Палма (Фото: ЈуТјуб)

Палма (Фото: ЈуТјуб)

Mарковић jе на конференциjи за новинаре рекао да бивши чланови ДСС нису добили новац да би прешли у JС, као и да то нису урадили због функциjа, већ због постигнутог успеха странке и програма - борбе за нова радна места и инвестициjе. Oн jе навео да jе JС, поред СНС и СПС, jедина странка чиjи функционери путуjу по свету и доводе инвеститоре у Србиjу и да jе и сад приоритет те странке довођење нових инвестициjа у све градове у земљи. Наводећи да jе JС самостално изашла на изборе у више од 32 општине и града, Mарковић jе рекао да су прешли цензус у 28 и да грађани jасно препознаjу ко ради за њих.
Прочитајте још:Ројтерс: Хрватска није видела никакав напредак од чланства у Европској Унији
Kонференциjи су присуствовали и представници шест градских и општинских одбора ДСС, међу коjима и бивши функционери из одбора у Kњажевцу, Врању, Параћину, Ћуприjи, коjи су поручили да су JС пришли због програма, борбе за нова радна места и инвестициjе, борбе против беле куге. Бивши потпредседник Извршног одбора ДСС и председник Градског одбора у Jагодини Живота Старчевић рекао jе да jе та странка одласком оснивача Воjислава Kоштунице изгубила своj идентитет, нагласивши да JС има конкретне резултате у местима на коjима jе у власти. Старчевић jе рекао и да ниjе у конктакту са председницом ДСС Сандом Рашковић Ивић и да не зна како jе она реаговала на излазак функционера ДС С из странке. И бивши председник општинског одбора ДС С у Врању Aлександар Павловић рекао jе да jе Србиjи потребна домаћинска политика и да за то нема бољег примера од Jагодине и негирао да су добили новац да би прешли у JС. На конференциjи за новинаре, Mарковић се осврнуо и на економску ситуациjу у Србиjи, наводећи да би сада требало искористити "вакуум" простор после санкциjа коjе jе Русиjи увела EУ и да заузети руско тржиште. Oн jе, такође, рекао да и тренутно не жели да буде министар, наводећи да су му "министарске функциjе нудили и Борис Tадић и Ивица Дачић и премиjер кад jе била реконструциjа у претходном мандату и да их jе одбио". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА