Најновије

АМБАСАДОРКА САД ПОРУЧИЛА ШИПТАРИМА: "Немојте све да усерете"!

ПРИШТИНА - Америчка амбасадорка у Приштини Трејси Ен Џејкобсон данас је, љута због одуговлачења конституисања институција Косова, на једном скупу у Приштини позвала косовске лидере да "не у.еру посао".
"Фина"амбасадорка (Твитер)

"Фина"амбасадорка (Твитер)

Током говора на конференцији НВО Фол америчка амбасадорка се директно обратила косовским лидерима који већ пет месеци не успевају да конституису институције након ванредних парламентарних избора 8. јуна. "Немојте усрати посао", рекла им је Џејкобсон на албанском језику. - У традицији им је да буду корумпирани. Током данашњег говора на конференцији трејси Ен Џејкобсон је била изузетно критична и изјавила да је у традицији косовских лидера да буду корумпирани и притом као примере навела лидера ДСК Ису Мустафу и Инцијативе за Косово Фатмира Љимаја. Оценила је да је позив неких политичких странака на протесте погрешан потез.
Прочитајте још:

КОНАЧНО: Шешељ излази на слободу!

„Tрећа Србија“ иницијатор „Алтернативе за Србију“

Поједини лидери покрета Самоопредељење су раније позвали на протесте како би се срушила влада премијера Хашима Тачија, док лидер АЗБК Рамуш Харадинај није искључио могућност да протести буду решење за излазак из садашње ситуације. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА