Најновије

Лажима о примицању руске армије Украјини диригује амбасада САД у Кијеву

  Тврдње  министра спољних послова Канаде Џона Берда и низа представника САД и Нато - да се руска војска наводно креће према граници Украјине - засноване су на гласинама и без икаквог су доказа, саопштило је Министарство одбране РФ.
Порошенко (фото: РИА)

Порошенко (фото: РИА)

„Такве изјаве се позивају на некаква саопштења, а не садрже никакве доказе. Да се и не говори о већ традиционалним аргументима у виду гласина покупљених из социјалних мрежа“ - нагласио је званични представник руског министарства. Берд је, иначе, изјавио да је његова земља озбиљно забринута због информација да се руске јединице приближавају украјинској граници. При том је пзвао Москву да „одмах повуче трупе из приграничних области“. Чак је „припретио“ да ће Канада „наставити да прати развоје ситуације“.
Прочитајте још: Ево шта регионални медији пишу о привременом изласку на слободу Војислава Шешеља
Министарство одбране Русије оценило је да су овакве изјаве срачунате на „распаљивање страсти око конфликта на југоистоку Украјине“ и да „долазе из једног извора“. „Све то долази из једне административне зграде  у Кијеву, али није украјинског порекла“. Ово је, нема сумње, алузију на амбасаду САД у главном граду Украјине. Извор: Факти.орг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА