Најновије

Председник Думе оптужио Америку за притиске на Русију!

МОСКВА - Председник руске државне Думе Сергеј Наришкин је изјавио да је Вашингтон постао толико непристојан да се чак и не труди да прикрије своју улогу координатора у уценама и притисцима на Русију.
Фото: hellasforce.com

Фото: hellasforce.com

Он је ову оптужбу изнео на састанку са гостујућим замеником лидера јапанске Либерално-демократске фракције који је председник асоцијације посланика за пријатељство са Русијом Масахиком Комуром. Наришкин је поновио да је Русија разочарана због чињенице да су се њени поштовани јапански партнери придружили незаконитим, контрапродуктивним одлукама Г7 које се односе на рестрикције према Русији, преноси ТАС. - Ми смо свесни да су ови кораци предузети под јаким притиском САД и да је Вашингтон постао толико непристојан да не крије улогу у оркестрирању уцена и притисака на Русију - казао је он. Наришкин је додао да су такви кораци нанели штету развијању руско-јапанских односа. - Имајући у виду ваш велики ауторитет у политичким и пословним круговима Јапана, замолио бих вас да промовишете враћање руско-јапанских односа на нормалан, конструктиван колосек, кад год је то могуће - рекао је Наришкин Комури.
Прочитајте још:

Министар на Твитеру признао да је геј!

НАТО звецка оружјем на руској граници. Да ли ће пробудити медведа?

Русија и Јапан су годинама конструктивно сарађивали на добробит својих земаља и грађана, додао је он. Комура је изјавио да је Јапан предузео поменуте кораке имајући у виду да је Русија пријатељска земља. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА