Најновије

(УЗНЕМИРУЈУЋИ ВИДЕО) Овако брутално убиство детета није забележено у америчкој историји!

ПЕНСИЛВАНИЈА - Пар из Пенсилваније оптужен је за можда и једно од најстрашнијих убистава која су се десила на тлу Сједињених Држава. Они су три дана мучили трогодишње дете, да би га на крају убили тигањем.
Несрећни малишан (Принтскрин)

Несрећни малишан (Принтскрин)

Џилијан Тајт (31) и њен партнер Гери Ли Феленбаум (23), у четвртак су убили трогодишњег Скота Мекмилана, Џилијаниног сина, и брутално претукли његовог старијег брата. Они су недужног дечака обесили за ноге, скинули га, смејали му се, прво га бичевали, а затим тукли тигањем све док несрећно дете није преминуло. Тужилац Томас Хоган није крио своју ужаснутост овим бруталним злочином, назвавши га "америчком хорор причом." - Ово је неописив чин болесне изопачености - биле су речи тужиоца, који је са неверицом коментарисао овај случај.
Прочитајте још:

Осамдесет необележених војних возила креће се према Доњецку

Британска краљица мета терориста!

Болесни пар упознао се радећи у трговинском ланцу "Волмарт", а од прошлог месеца живе заједно. Још чуднија ситуација је да су у истој кући, поред њих двоје, малог Скота и његовог шестогодишњег брата живели и Феленбаумова ванбрачна супруга и њихова 11-месечна ћерка. Њих шесторо живело је у приколици у Котсвилу, око 50 километара од Филаделфије. Извор: Блиц

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА