Најновије

Ево шта Хрвати кажу о хапшењу Космајца

БЕОГРАД - Хрватски портали  одмах су објавили вест да је највећи наркобос на Балкану Драгослав Космајац ухапшен са још седам људи, назвазши га  Балканским Паблом Ескобаром.
Драгослав Космајац (Кодекс.ме)

Драгослав Космајац (Кодекс.ме)

Медији су својевремено јављали да је Космајац био главом и брадом сарадник великог колумбијског боса Пабла Ескобара. Министар унутрашњих послова Небојша Стефановић казао је да је Космајац у руке полиције пао након више од четири месеца интензивног рада. Према његовим речима, радна група формирана је још 25. јуна и истрага се водила у пет праваца. Космајац је ухапшен у Београду у својој кући, рекао је Стефановић. Део осталих ухапшен је у Сремској Митровици и сви су држављани Србије. Њега је пре неколико месеци српски премијер Александар Вучић означио као највећег наркодилера у Србији. У тзв. Белој књизи МУП-а Србије из 2001. наведено је да је Космајац је један од најзначајнијих трговаца опојним дрогама. Београдски медији писали су да је Космајац повезан са међународним кријумчарима наркотика у Јужној Америци, одакле, наводно, организује транспорт великих количина кокаина за Европу, а одавно има и уходани канал за кријумчарење кокаина из Турске, Бугарске и Македоније преко Црне Горе и Србије за земље западне Европе. Уочи формирања споменуте радне групе, премијер Вучић је посмењивао људе у врху српске полиције јер је био незадовољан њиховом борбом са наркомафијом. Он и шеф државе Томислав Николић смењене су тада оптужили за повезаност с мафијом.
Прочитајте још:

ЈОСИПОВИЋ: Жалосно је што Шешељ није осуђен у Хагу!

Ево шта регионални медији пишу о привременом изласку на слободу Војислава Шешеља

- Сви се њега плаше, кажу да је то најинтелигентнији човек којег су икад видели, сви су њиме и помало фасцинирани, изјавио је тада Вучић. Извор: Јутарњи.хр

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА