Најновије

Дала отказ због статуса на Фејсбуку о Обаминим ћеркама!

ВAШИНГTOН - Службеница америчког Kонгреса Eлизабет Лаутен дала jе данас отказ након што jе претходних дана на Феjсбуку оптужила кћерке америчког председника Барака Oбаме да "немаjу стила".
Обама са ћеркама (Фото: whitehouse.gov)

Обама са ћеркама (Фото: whitehouse.gov)

Лаутенова, коjа jе радила као директор за комуникациjе републиканског конгресмена Стивена финчера, jе критиковала Mалиjу (16) и Сашу (13) Oбама што су се поjавиле у претерано кратким сукњама и понашале се као да им jе досадно на церемониjи поводом празника Дана захвалности, преноси Би Би Си. Након тога, она jе повукла ту поруку са феjсбука и извинила се због своjих "увредљивих речи". Порука jе гласила: "Драге Саша и Mалиjа, схватам да сте обе у оним грозним тинеjџерским годинама, али ви сте део Прве породице, покушаjте да покажете мало стила. Барем поштуjте улогу коjу имате".
Прочитајте још:Сандеј Тајмс: Путин, Меркел и хомосексуалци
Лаутонова jе потом устврдила како уосталом ни Mалиjини и Сашини родитељи не поштуjу превише своj положаj, па чак и нациjу, тако да девоjчицама очигледно недостаjе добар модел понашања. У касниjем извињењу Лаутонова истиче како jе тек касниjе "након много часова молитве", разговора са своjим родитељима и поновног ишчитавања своjе поруке схватила колико су њене речи увредљиве и како jе просуђивала две девоjке на начин на коjи никако не би волела да су њу просуђивали у тинеjџерском добу. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА