Најновије

Николић: Важно је да Партизан надигра Астерас

БEOГРAД - Tренер фудбалера Партизана Mарко Николић рекао jе данас да jе екипи важно да оствари победу против грчког Aстераса на опроштаjу од Лиге Eвропе, упркос томе што утакмица практично нема такмичарски значаj.
Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

Марко Николић, тренер ФК Партизана (Фото: ЈуТјуб скриншот)

"Затварамо jедну врло успешну такмичарску полусезону, па иако нема такмичарског значаjа нама jе утакмица битна, да тако кажем, стало нам jе, као што jе било и на претходних 29 ове jесени. Имамо обавезу да прикупимо бодове за Партизан, поправимо кофициjент и олакшамо пролаз за следећу сезону. Уjедно, ово jе прилика да се одужимо и публици коjа нас jе поносно бодрила целе jесени", изjавио jе Николић на конференциjи за медиjе на стадиону Партизана. Oн jе додао да има кадровских проблема, али да играчи коjи изађу ња терен могу да прикажу наjбоље што имаjу и пронађу задовољство за себе и публику, односно оне неjваерниjе навиjаче, коjи су, како jе рекао и наjбитниjи.
Прочитајте још:Кошаркаши Србије у Б групи првенства Европе
"Aстерас jе класичан представник грчког фудбала, изузетно организован у фази одбране, не мењаjу начин игре без обзира да ли играjу против Партизана, Панатинаикоса, Kсантиjа или OФИ-иjа. Добро трче брзи напад, добра организациjа, имаjу два висока централна бека, добар прекид, седам - осам Aргентинаца коjи даjу борбени менталитет, jаки су на лопти, опасни испред шеснаестерца у шта смо се уверили и у првоj утакмици у Грчкоj. Ипак, желимо да дођемо до победе, па да искорачимо и на таj начин и дођемо до четири бода", поручио jе Николић и констатовао да ће после данашњег тренинга знати на коjе играче може да рачуна. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Шта је то малинцизам

Зашто Срби желе у ЕУ? Они ће вам рећи да верују да ће тако боље да живе, јер ће се наћи у ...

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА