Најновије

СУРОВА УПУТСТВА ИС: Ево под којим условом је дозвољено силовати девицу!

Милитанти Исламске државе објавили су памфлет који њиховим следбеницима дели савете како заробити, чувати и сексуално злостављати робиње.
Илустрација (Фото: nowtheendbegins.com)

Илустрација (Фото: nowtheendbegins.com)

Милитанти ИС добили су застрашујућа упутства како да се односе према сексуалним робињама, пише Индепендент. Приручник је издат 03. децембра под називом “Одељење за затворенике и женске послове”. У њему се детаљно објашњава ко може бити сексуални роб, када жена треба да буде претучена и под којим условима је оправдано силовати девојке које нису ушле у пубертет. Памфлет садржи 27 савета, ово су неки од њих: - Да ли је допуштено имати секс са заробљеницом непосредно након што је заробљена? Ако је девица, господар може имати сексуални однос одмах након што је зароби. Ако није она девица, њена материца се прво мора прочистити. - Да ли је допуштено продавати женско робље? Допуштено је куповати, продавати или дати на поклон заробљенике и робове, јер оне су само објекат. - Да ли је допуштено имати сексуални однос са робињом која није ушла у пубертет? Допуштено је имати односе са робињом која није ушла у пубертет, ако је она спремна за секс, али ако није онда је довољно уживати у њој без секса. - Могу ли се две сестре узети као ропкиње? Допуштено је имати две сестре као ропкиње, али не могу бити заједно током сексуалног односа, односно господар може имати секс само са једном од њих. - Каква је пресуда у вези ропкиње која бежи од свог господара? Мушки или женски роб који бежи од свог господара чини најтежи грех.
Прочитајте још:(УЗНЕМИРУЈУЋИ ФОТО) Овако Исламисти убијају хомосексуалцеСАД ПРИЗНАЛЕ: Скелети џинова уништени да би се сачувала теорија еволуције (ВИДЕО)
Извор: srbijadanas.com

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА