Најновије

НЕВЕРОВАТНО: Командант Моторала се срео очи у очи са украјинским "Киборзима" (ВИДЕО)

ДОЊЕЦК - Легендарни командант из Новорусије, неустрашиви Моторола, срео се очи у очи са најокорелијим украјинским борцима, браниоцима Доњецког аеродрома који су познати као "Киборзи". Најхрабрији борци Украјине који месецима, потпуно окружени, одолевају снагама Новорусије заслужили су поштовање чак и љутог противника Мотороле.
Моторола и Маршал (Фото: Јутјуб)

Моторола и Маршал (Фото: Јутјуб)

Прексиноћ је преко хуманитарног коридора који су током примирја омогућили борци Новорусије, у три камиона са белим заставама, педесетак "Киборга" напустило нови терминал Доњецког аеродрома. Док су чекали на контролном пункту њима је пришао Моторола. "Да ли ме знате?", питао их је Моторола, али га војници нису препознали. Када се представио Украјинци су му се обрадовали као да нису огорчени непријатељи, а онда је уследио пријатељски разговор. Моторола се срео очи у очи и са конадантом "Киборга" познатим под ратним именом Маршал. Овај невероватни сусрет је снимила камера руске телевизије Лајфњуз. На снимку се види да је Моторола поново рањен у руку која му је завијена.
Прочитајте још:  Шешељ наставља са провокацијама преко ТвитераШведски војни резервисти се спремају за рат са Русијом!?Ево како је Србима подметнута латиница!
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА