Најновије

РАМЗАН КАДИРОВ ПОРУЧИО ВЕХАБИЈАМА: Протераћу вам породице, а куће срушити до темеља!

ГРОЗНИ - Шеф руске Републике Чеченије Рамзан Кадиров, након недавног терористичког напада на Грозни, одржао је састанак са званичницима владе, представницима органа унутрашњих послова и свештенства из Чеченије.
Фото: Влада Чеченије

Фото: Влада Чеченије

Кадиров је упозорио припаднике органа унутрашњих послова да ће сносити одговорност за свако терoристичко дело на њиховој територији. - Ако у вашем округу најмање један човек узме оружје и оде у бандите шеф полицијске управе ће морати одмах да поднесе оставку - упозорио их је Кадиров. - Морате да радите дан и ноћ, да се то не деси. Нећемо дозволити, не само да постоје вехабије, већ ни да их имитирају у хаљини или понашању. Видим смрт свих 14 полицајаца убијених у Грозном као смрт својих рођака. Сурово ћу гонити све који су помогли да се то деси, ко год да је - запретио је Кадиров. Председник Чеченије рекао је да ће и породице терориста сматрати одговорним за њихова дела. - Ако отац види да је његов син кренуо путем терора и вехабизма, он мора да га заустави пре него што је пролије крв!" - рекао је он. Кадиров је рекао да је равнодушан на мишљења организација за људска права јер оне "немо гледају злочине НАТО-а и патње муслимана у Сирији и Ираку. - Ако су милитанти у Чеченији почине убиство полицајца или другог лица, породица милитанта ће бити одмах протеранa изван земље без права на повратак, а кућа срушена, заједно са темељима. Ова je потребно да зна свако пре него што подигне оружје на полицију или било кога другог - казао је он и истакао да су такве акције неопходне да се спречи смрт невиних људи.
Прочитајте још: Под нападом због заступања традиционалног модела васпитањаНЕВЕРОВАТНО: Командант Моторала се срео очи у очи са украјинским „Киборзима“ (ВИДЕО)
Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА