Најновије

Берић: Саборац је одбио наредбу да се повуче и остао је јер сам био рањен, такви су Срби не слушају!

НОВОРУСИЈА- Држављанин Србије, Дејан Берић рањен је данас на фронту. Како је Берић написао на свом Фејсбук профилу метак је за пола сантиметра промашио бубрег а за два сантиметра црево. Берић хвали и свог саборца Дејана који је остао са њим иако је добио наређење да се повуче. 
Дејан Берић (Фото: Фејсбук)

Дејан Берић (Фото: Фејсбук)

"Није се догодило ништа страшно, снимци кажу да метак је промашио виталне органе, тако да ћу за светог Николу делити пакетиће" каже Берић. Српски снајпериста каже да је након рањавања дао изричиту наредбу за повлачење јер група није имала опрeму са ноћним нишанима, а он је једини ноћни нишан на снајперу, па није било смисла да погину са њим, ипак како Берић каже Србин је Србин па не слуша шта му се наређује.
Прочитајте још:(ФОТО) Српски снајпериста је рањен у Новорусији, нећете веровати која је његова реакција!Џихадисти користе тактику стару 2.000 година од које ће вам се следити крв!
"У магли смо налетели на групу плаћеника који су имали за циљ да нам растури положај, али су се мало зезнули" рекао је Берић који је одликован за своја дела у Новорусији. Извор: Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА