Најновије

Џихадисти отели преко 100 жена и деце

НИГЕРИЈА - Припадници групе Боко Харам отели су више од 100 жена и деце и убили су 35 људи током упада у село на североистоку Нигерије, сазнајемо из извора из служби безбедности.
Терористи Боко Харaма (Фото: presstv.ir)

Терористи Боко Харaма (Фото: presstv.ir)

Извори наводе да се напад догодио у забаченом селу Гумсури. Раније је било објављено да је отето неколико десетина људи. Информације споро долазе из забачених делова Нигерије, који су одсечени од мобилних комуникација. Гумсури се налази на путу који води ка Чибоку, одакле су милитанти у априлу отели више од 200 девојчица из једне школе. Војска Камеруна убила је најмање 116 припадника групе Боко Харам када су они напали базу на крајњем северу те земље, рекао је портпарол Министарства одбране. За сада нема независне потврде ових података.
Прочитајте још:Џихадисти за месец дана убили више од 5.000 људиНигерија: Војска запленила руски авион пун оружја, амбасада без коментара! Експлозије на пијаци у Нигерији, више од 10 људи погинуло Нигерија: 48 ђака убијено у нападу терориста У самоубилачком нападу у Нигериjи 78 погинулих
Извор: Срна

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА