Најновије

Путин о свом љубавном животу

МОСКВА - Председник Русије Владимир Путин уверио је данас представнике медија да је у његовом приватном животу све у реду - да је вољен и да воли.
Путин (Фото: kremlin.ru)

Путин (Фото: kremlin.ru)

"Све је у реду, не брините", рекао је Путин на редовној годишњој конференцији за новинаре у Москви. На питање једне новинарке која је објаснила да су је њена тетка и све њене пријатељице натерале да му постави питање о љубавном животу. Пре одговора, Путин се захвалио на брижљивости теткиним пријатељицама. Уместо конкретног одговора, он се одлучио да преприча разговор са једним пријатењем кога је описао само као "великог шефа у ЕУ": "- Да ли имаш љубав, упитао ме пријатељ - Како то мислиш? - Па, да ли волиш некога? - Па, да. - А да ли тебе неко воли? - Да. - Хвала Богу! Пријатељ је био толико задовољан овим одговором да је 'ексирао' чашу вотке.", рекао је Путин Он је додао да је са бившом супругом Људмилом у пријатељским односима, као и да се са ћеркама виђа иако не довољно често.
Прочитајте још:Путин: Оставите нас на миру, јер медведа не можете ставити под ланац! Први излазак Ким Џонга из Кореје – код Путина? Кустурица: Клинтон се смејао Јељцину, али не видим да се Обама смеје Путину
Извор: Новости / Правда

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА