Најновије

Пропали шпански бизнисмен улетео аутом у седиште премијерове странке

МАДРИД - Један шпански бизнисмен, пошто је остао без целокупне имовине, залетео се данас својим аутомобилом са две плинске боце у седиште владајуће Народне партије у Мадриду, а у инциденту нико није повређен.
Полиција испред зграде (Фото: ЈуТјуб)

Полиција испред зграде (Фото: ЈуТјуб)

На десетине полицијских аутомобила блокирало је једну од централних улица у престоници, док полицијски тимови за демонтирање експлозивних направа, из предострожности, претражују аутомобил. Медији преносе да је у ауту откривена супстанца за коју се сумњало да је експлозивна, али се установило да је реч о запаљивој материји. Они преносе да је нападач у аутомобилу имао две боце бутана. Портпаролка полиције је саопштила да у инциденту нико није повређен. Линије метроа на оближњој станици тренутно не функционишу.
Прочитајте још:НЕУНИШТИВ: Фидел Кастро пола века побеђује ЦИАЦИА има и приручник за организацију и извођење ликвидација
Зна се да је бизнисмен који је извео напад на седиште партије премијера Маријана Рахоја остао без целокупне имовине. Шпански медији наводе да је у питању 37-годишњи Данијел П.Б. и да је реч о особи са менталним поремећајем. Полиција је саопштила да је нападач ухапшен. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА