Прочитајте још:Ни случајно немојте јести овај “сир”!Направите славски колач по рецепту пекараПрипрема На уљу пропржити исечен црвени лук, додати насецкане шампињоне, зачине, барени интегрални пиринач и промешати. Суве паприке претходно потопљене у води оцедити, напунити припремљеним надевом и поређати у ватросталну чинију. Прелити соком од парадајза и пећи 20-ак минута у рерни загрејаној на 200 степени. Паприке сервирати на тањир и послужити уз кукурузни хлеб. Термички третирани производи од парадајза, као што је сок од парадајза или парадајз пелат препоручују се у исхрани због тога што ћелијске мембране плодова парадајза пуцају на повишеној температури, па се ликопен из ћелија лакше ослобађа и организам га лакше искоришћава. Извор: kuhinjica.rs
Запечене суве паприке са шампињонима (посно)
Састојци 12 црвених сушених паприка 250 г црвеног лука 200 г бареног интегралног пиринча 500 г шампињона со бибер першунов лист 3 кашике уља 250 мл сока од парадајза 300 г кукурузног хлеба
Бонус видео
Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.
портала "Правда" као и ТВ продукцију.
Донације можете уплатити путем следећих линкова:
ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.
Колумне
Кад руски економиста прочита Николаја Српског: Европско пропадање је давно предсказано
Врху Запада је до мозга дошла проста мудрост: "Када је птица жива, она једе инсекте, али к...
НЕБОЈША КРСТИЋ НАМ СЕ ВРАТИО: Поводом књиге "У знаку неба и крста"
Пише: Владимир Димитријевић
Небојша Јеврић: Молер
На зиду Парохијског дома, увек пуног, дао је да се нацрта Ајфелова кула са минаретом и хоџ...
Слободан Антонић: Успон и пад српског бајденизма
На крају је уследио тежак пораз вашингтонске мочваре на изборима 2024. године. "Грађанска ...