Најновије

Руси баш не воле Обаму

МОСКВА - Већина руских грађана има негативно мишљење о америчком председнику Бараку Обами, саопштио је Руски центар за истраживање јавног мњења.
Барак Обама (Фото: Deviantart - BStar2524)

Барак Обама (Фото: Deviantart - BStar2524)

Негативно мишљење о Обами има 81 одсто руских грађана, док мање од пет одсто Руса говори добро о америчком председнику, показује истраживање, преноси Танјуг. Руси не воле Обаму јер он спроводи антируску политику (22 одсто анкетираних) и покреће ратове широм света (18 одсто анкетираних), пренео је Тас. Пет одсто Руса верује да Обама следи спољну политику која има негативне последице, док је пет одсто анкетираних рекло да им се амерички председник једноставно не допада. Три четвртине Руса (76 одсто) сматра да Обама није заслужио Нобелову награду за мир, а само пет одсто је рекло да је награда поштено додељена. Истраживање је спроведено на узорку од 1.600 грађана из 46 руских области у периоду од 22. до 23. новембра, са маргином грешке не већом од 3,5 одсто.
Прочитајте још:Русија позвала Обаму и Ким Џонг Уна на прославу дана победе над фашизмом Обама одбио да присуствује обележавању дана победе над фашизмом С. Кореја: САД је ђавоља империја и безуби вук!
Извор: РТС

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА