Најновије

САД: Полиција поново убила ненаоружаног црног тинејџера

ФЕРГУСОН - Још један црни младић убијен је у близини Фергусона. Полицајац је упуцао наоружаног тинејџера Антониа Мартина (18), потврдила полиција. Нереди на месту убиства.
Америчка полиција (Фото: ЈуТјуб)

Америчка полиција (Фото: ЈуТјуб)

Током рутинске контроле на бензинској станици у предграђу Сент Луиса, полицајац је пришао двојици мушкараца, а према званичној верзији, један од њих је извадио пиштољ и уперио у њега. Полицијац је испалио неколико метака у једног од њих, док је други успео да побегде, саопштила је полиција. На месту убиства дошло је до сукоба окупљених грађана са полицијом и према писању локалних медија, у нередима је ухапшено троје људи. Тинејџер Антонио Мартин убијен је на бензинској пумпи у Берклију, предграђу Сент Луиса, недалеко од места где је белац полицајац летос убио црног тинејџера Мајкла Брауна. У тренутку убиства са њим је била и његова девојка, рекла је мајка убијеног Тони Мартин. Екипа Хитне помоћи брзо је стигла на лице места, а полиција је, неколико сати након убиства, саопштила да је полицајац пуцао у једну особу која је уперила пиштољ у њега. Корисници Твитера објавили су фотографије са лица места на којима је беживотно тело убијеног тинејџера, као и снимак на коме његова мајка изговара: "Почели су да пуцају". Како тврде очевици, убијени младић није био наоружан.
Прочитајте још:БРЕЈВИК ДИЖЕ УСТАНАК ФАШИСТА: Норвешка у страху после најновијих сазнања о масовном убици (ВИДЕО)С. Кореја: САД је ђавоља империја и безуби вук!
Неколико стотина људи дошло је на место убиства и захтева од полицајаца да им објасне шта се догодило. Избили су и нереди између окупљених и полиције, након што су бачене димне бомбе и петарде. Троје је ухапшено. Извор: Б92

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА