Најновије

На украјинске посланике бачена бомба у центру Кијева

У центру Кијева, у близини једног хотела, непознати нападач бацио је бомбу у правцу посланика Врховне раде, међу којима је био и Андреј Парубиј, први заменик председника украјинског парламента, преноси агенција РИА Новоости позивајући се на украјинску полицију.
Андреј Парубиј (Фото: Википедија)

Андреј Парубиј (Фото: Википедија)

Нападач је током потере бацио још једну бомбу према полицији, један полицијаца је рањен. Тренутно је покренут кривични поступак за хулиганство, а украјински медији претпостављају да се ради о атентату на Парубија, који је раније био секретар Савета за националну безбедност и одбрану Украјине. "Желим да објасним ситуацију како не би било неспоразума. Синоћ после 23 сата, враћајући се са посла, срео сам се са пријатељима....на улазу у хотел Кијев где живим. Поред нас је прошла непозната особа, висок спортски тип. У пролазу ме је погледао, удаљио се неколико метара, окренуо, активирао и бацио бомбу испод наших ногу, написао је Парубиј на својој страници на Фејсбуку. Бомба се, како је рекао, откотрљала ипод аутомобила који је ту био паркиран. Дошло је до експлозије, а непозната особа је кренула да бежи. Парубиј је потврдио милицији да осим припадника МУП-а нико није повређен. Међутим у експлозији су оштећена три аутомобила. „Све изгледа неозбиљно", закључио је Парубиј.
Прочитајте још:(ВИДЕО) СИЛА СА ИСТОКА: Ово су руски специјалци!Интервју са војником кијевских снага о обарању малезијског авионаПРОВЕО ДЕСЕТ ДАНА С ЏИХАДИСТИМА: Ми на Западу ни не слутимо колико су опасни
Извор: Глас Русије

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА