Најновије

Азија масовно гледа копије "Интервјуа", мишљење о филму - катастрофално лош

Стотине хиљада људи у Кини и Јужној Кореји погледало је илегалне копије спорног филма "Интервју", док је измишљена прича о атентату на севернокорејског лидера Ким Џонг-Уна за Божић приказана у Америци у више од 300 биоскопа.
Филм "Интервју" (Фото: Википедиа)

Филм "Интервју" (Фото: Википедиа)

Само у Кини је копије филма, титлованог на кинеском, погледало најмање 300.000 људи на онлајн порталу за размену видео садржаја. Већина која је гледала филм у Кини и Јужној Кореји каже да је разочарана приказаним, а да је њихов главни мотив да дођу до копије био што је продуцентска компанија "Сони пикчерс" била мета хакерских напада због тог филма. "Није важно да ли је филм добар или не, он је постао нешто што свако треба да погледа", написао је један од блогера на кинеском порталу Веибо. Чак и гледаоци из Јужне Кореје, која је и даље у техничком рату са Северном, кажу да нису импресионирани оним што су видели. "Пуно тога је нереално и људи који глуме становнике Северне Кореје јако лоше изговарају њихов језик", написао је један од гледаоца на порталу Навер, а преноси Ројтерс. "У сцени у којој Ким Џонг-ун побесни, нисам могао јасно да разумем шта он заправо прича" - један је од коментара на порталу. Други гледалац је написао да у филму "нема ни драме, ни забаве" и пита се "Зар нису могли да направе бољи филм?" "Сони" за сада не планира дистрибуцију филма у азијским биоскопима. САД су оптужиле Северну Кореју за хакерски напад на Сони, али Пјонгјанг тврди да није одговоран. Филм, чија божићна премијера је првобитно отказана, приказан је на празнични дан у више од 300 биоскопа у Сједињеним Државама. За оне који не желе да иду у биоскоп да гледају "Интервју", "Сони" је омогућио да филм буде доступан преко интернета - преко "Гугл плеја", "Јутјуба", "Мајкрософтовог Иксбокс видеа" и Сонијевих сајтова. Многи гледаоци сматрају да филм није добар, али исто тако сматрају апсурдном идеју да он представља претњу по Северну Кореју која је раније оценила да је филм "отворено спонзорисање тероризма, али и ратни чин". Русија разуме Северну Кореју Русија је саопштила да схвата гнев Северне Кореје због америчког филма "Интервју" и да сматра "агресивном и скандалозном" ту комедију о фиктивној завери америчке обавештајне службе ЦИА за убиство севернокорејског лидера Ким Џон-Уна. - Идеја филма је толико агресивна и скандалозна да је реакција севернокорејске стране сасвим разумљива - саопштио је портпарол руског министарства спољних послова Александар Лукашевич.
Прочитајте још:Скривена мрачна интернет мрежа коју користе терористи, педофили и криминалциНАПРАВИЛА ХАОС: Голих груди украла бебу Исуса (ФОТО, ВИДЕО)
- Русија је забринута због нове ескалације тензија у односима САД и Северне Кореје - саопштио је Лукашевич и оценио да су претње САД "осветом и позиви земљама да осуде Северну Кореју контрапродуктивни и опасни  и само повећавају тензије". Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА