Најновије

Председница Аргентине поново у болници

БУЕНОС АЈРЕС - Аргентинска председница Кристина Киршнер хоспитализована је због уганућа зглоба, известили су локални медији, што је последњи у низу здравствених проблема због којих је у протеклих годину дана морала да откаже више јавних догађаја.
Председница Аргентине у УН (Фото: Википедија)

Председница Аргентине у УН (Фото: Википедија)

Киршнер (61) се након повреде одмарала у свом дому у јужној провинцији Санта Крус, одакле је пребачена у болницу у престоници, наводе локални медији. Из председничке канцеларије за сада нису имали коментар, пренео је АФП. Ово је трећи пут за мање од годину дана да Киршнер, прва жена изабрана за председника Аргентине, којој је ово последња година на дужности, одсуствује због здравствених проблема. Киршнер је морала да паузира неколико дана у октобру због фарингитиса, упале ждрела. У јулу, била је одсутна неколико дана због ларингитиса, због чега је морала да откаже пут у Парагвај. Пре нешто више од годину дана, оперисана је због интеркранијалног хематома, крварења у мозгу, а после операције опорављала се шест седмица.
Прочитајте још:Погледајте шта је Путин поручио руској елити у 2015. годиниСеверна Кореја: Обама је мајмун из тропске шуме!
Почетком 2012, хируршки јој је одстрањена штитна жлезда, пошто јој је постављена погрешна дијагноза канцера. Киршнер, политичарка левог центра, изабрана је на функцију шефа државе, први пут 2007, а затим поново 2011. за други мандат. Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА