Најновије

Вулин: Ми смо доследна левичарска партија

БЕОГРАД – Лидер Покрета социјалиста Александар Вулин поручио је данас да ће та странка доследно подржавати реформску политику Владе Србије, која ће увек водити рачуна о социјално угроженима.
Вулин - лидер Покрета социјалиста (Фото: Јутјуб принтскрин)

Вулин - лидер Покрета социјалиста (Фото: Јутјуб принтскрин)

„Покрет социјалиста је доказао да је доследна левичарска партија. Нећете наћи ниједну владу у Европи, ниједног министра рада у Европи, који је у години кризе успео да избегне умањење социјалних давања”, рекао је Вулин Танјугу уочи седнице Главног одбора те странке на којој ће бити сумирани резултати рада те партије у 2014. години. Вулин је додао да на то Покрет социјалиста мора да буде поносан, као што је он веома поносан на Владу Србије и премијера Александра Вучића, који су га подржали управо у оваквој политици. Поручио је и да је Покрет социјалиста партија борбене левице и да је увек била на страни људи којима је тешко и на страни оних који живе од свог рада. „Мислим да смо то и сада доказали, уосталом, наши функционери на свим нивоима су се показали као добри и вредни људи”, рекао је Вулин и истакао да се Покрет социјалиста чврсто држао свог програма. Говорећи о плановима Министарства за рад, запошљавање, борачка и социјална питања, које води већ осам месеци, Вулин је рекао да је то Министарство, у том периоду, започело много више него што је рађено у протеклих десетак година. Он је такође навео да је покренута обимна законодавна активност, наводећи Закон о раду, за који је рекао да се показао као добар закон и да није антираднички.
Прочитајте још:(ВИДЕО) Шешељ у емисији Реч по реч о корупцији, Русији и Бриселском споразуму
Вулин је оценио и да тим законом могу да се поносе и левица и десница у Србији, и послодавци и запослени, а да је, уосталом, то признала и читава међународна заједница, а сада признају и послодавци и синдикати. У 2015. години, Вулин очекује живу законодавну активност на промени Закона о социјалној заштити, Породичног закона, Закона о финансијској подршци породицама са децом... Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА