Најновије

ЦРВЕНИ АЛАРМ: У целој Србији опасне временске прилике!

БЕОГРАД - У Србији ће данас бити облачно и хладно време, падаће снег, и очекује се стварање 10 до 30 сантиметара снежног покривача, саопштио је Хидрометеоролошки завод Србије (РХМЗ).
Црвени аларм (Фото: picphotos.net)

Црвени аларм (Фото: picphotos.net)

Дуваће умерен, а у кошавском подручју и јак југоисточни и источни ветар, а током ноћи северозападни. Јутарња температура биће од минус осам до минус један, а највиша дневна од нуле до три степена. У Београду ће такође бити претежно облачно и хладно, повремено са снегом. Више падавина очекује се вечерас и током ноћи. Дуваће умерен, повремено јак југоисточни ветар, а током ноћи северозападни. Температура ће бити од минус два до нула степени. У ноћи између недеље и понедељка у Србији се очекује обилан снег, формирање и у нижим пределима снежног покривача од 10 до 30 сантиметара, на планинама повећање дебљине снега, а услед јаког ветра и стварање наноса.
Прочитајте још:„Држава“ неписмености, на Косову преко 80.000 људи не зна да пише
Црвени аларм за подручје целе Србије РХМЗ упалио је црвени аларм за подручје целе Србије. То значи да је време врло опасно и да су прогнозиране нарочито опасне временске појаве, таквог интезитета да могу проузроковати велику материјалну штету и бити веома опасне по безбедност људи и животиња. Од понедељка до суботе биће веома хладно, са умереним и јаким мразевима а дневна температура неће прелазити нулу. До среде ће у целој земљи преовладавати облачно и хладно време, местимично са снегом, у нижим пределима мање, а на планинама ће снег и даље падати. Током новогодишње ноћи биће суво и хладно. Извор: Курир

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА