Најновије

Из сметова у Зајечару спашено 17 људи

ЗАЈЕЧАР - Из снежног наноса на подручју Зајечара данас је у две одвојене акције спасено 15 особа из шест аутомобила, као и брачни пар с двоје деце.
Мећава (Фото: freeimages)

Мећава (Фото: freeimages)

Како се наводи у саопштењу Министарства унутрашњих послова у акцији спасавања, на путу између села Халова и Шипикова, учествовала су три ватрогасца-спасиоца из Ватрогасно-спасилачке јединице Зајечар с једним теренским возилом. Они су у поподневним сатима из снежног наноса извукли шест возила у којима је било 15 особа. На том делу пута отежан је саобраћај, због чега МУП Србије апелује на возаче да користе алтернативни правац. Како се додаје ватрогасци-спасиоци из Сокобање вечерас су из завејаног аутомобила евакуисали брачни пар с двоје деце. У акцији на путу од села Језера ка Сокобањи учествовала су четири ватрогасца-спасиоца, који су породицу сместили у чамац, вукли га километар и по до ватрогасног возила, а затим их безбедно превезли до Сокобање.
Прочитајте још: Ледени талас опустошио српске шумеПРОГНОЗА: Пред нама је седам ледених дана (ВИДЕО)Радимо к`о црнци: Србима радни дани док је цела Европа на одмору
Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА