Најновије

Партизан ушао у полуфинале, Чукарички избацио Војводину

БЕОГРАД - Фудбалери Партизана, Чукаричког, Вождовца и Јагодине изборили су пласман у полуфинале Купа Србије, пошто су данас у утакмицама четвртфинала забележили победе.
Фудбал (Фото: bubblews.com)

Фудбал (Фото: bubblews.com)

Партизан је на стадиону Обилића на Врачару савладао Рад резултатом 1:0, а једини гол на мечу постигао је Петар Шкулетић у финишу првог полувремена из једанаерстерца. Претходно је Милош Марковић у свом казненом простору повукао с леђа Николу Нинковића и зарадио црвени картон. Чукарички је на Бановом брду савладао браниоца трофеја Војводину са 2:1 и за веома кратко време други пут заредом савладао екипу из Новог Сада. Брђани су повели преко Регана у 10. минуту, неколико тренутака касније изједначио је капитен Војводине Марко Полетановић директиним ударцем из корнера, док је тријумф домаћину донео Бојић почетком другог полувремена. Занимљиво је да је Полетановић приликом првог ударца из угла погодио пречку домаћина. Војводина је имала шансу да изједначи у 89. минуту, али је голман Немања Стевановић феноменало одбранио слободна ударац Полетановића и искупио се за кикс из 13. минута. Вождовац је на свом терену био бољи од суботичког Спартака (2:1) уз два гола Стефана Бабовића, а минималним резултатом Јагодина је славила у Нишу против Радничког.
Прочитајте још:

Просинечки нови селектор Азербејџана

Полуфинални мечеви и финале играју се на пролеће следеће године. Резултати и стрелци: Вождовац - Спартак 2:1 (Бабовић 14, 90+3 - Илић 90+4) Раднички Нис - Јагодина 0:1 (Ђурић 31) Чукарчки - Војводина 2:1 (Реган 10, Бојић 47 - Полетановић 13) Рад - Партизан 0:1 (Шкулетић 45+1 пенал) Извор: Танјуг

Бонус видео

Молимо Вас да донацијом подржите рад
портала "Правда" као и ТВ продукцију.

Донације можете уплатити путем следећих линкова:

ПАЖЊА:
Системом за коментарисање управља компанија Disqas. Ставови изнесени у коментарима нису ставови портала Правда.

Колумне

Најновије вести - Ратни извештаји

VREMENSKA prognoza

Најновије вести - ПРАВДА